Undgå Forex-relaterede svig & svindel

En masse mennesker har været ‘brændt’ fra fidus operationer på internettet. Deres websteder kan se så legitimt at du tvivler på om de ville være gået igennem alt det besvær, bygge en handelsplads bare for at stjæle dine penge. Pas på.
Den første ting jeg kigge efter er den geografiske placering af mægleren. Hvis jeg finder, at de er baseret i et land, hvor den finansielle industri er, efter min mening relativt ureguleret og underudviklet, jeg hurtigt give afkald på tilmelding. Det er forfærdelige nyheder for ærlige mæglere i disse lande, men dit job som en erhvervsdrivende er at beskytte din formue. Hvis du mister det, kan så du handle. Det påhviler dem at overbevise dig, at de vil gøre det rigtige af dig som investor.
Jeg startede ud med en australsk mægler. I øjeblikket bruger jeg en amerikansk. Jeg har ikke prøvet UK-baserede mæglere, men den britiske finansielle industri er en af bedste. Virksomheder, der er baseret i lande som Japan, Tyskland og Frankrig er formentlig lige så godt også, hvis deres hjemmeside taler dit sprog.
Mærke nogen licensnumre, som de kan registreret med regulerende organer, der fungerer som regeringen vagthunde, som overvåger industrien finansiering og investeringer. Der er organisationer, at pålægger strenge regler for at beskytte din investering. Nogle af disse regler kan omfatte krav om, at mæglere adskille alle kundemidler fra driftsfondene virksomhed. Pengene skal sættes i særdeles velrenommeret bankerne og fondene kun tilbagekaldes fra disse konti efter specifikke udbetalingsanmodninger.
Holde kommentar at der er nogle falske regulerende organer kastes rundt i cyberspace så godt. Tag et kig på hvor længe de har været i drift i. Prøv og Søg ud nogen anmeldelser eller kommentarer om dem. Se om du kan finde fora hvor handlende har diskussioner om deres mæglere.
Nedenfor er en liste af ting at huske på at hjælpe dig med at undgå at blive offer for et fupnummer:
• Ophold væk fra muligheder der lyder for godt til at være sandt
Der er mennesker, der måske har netop erhvervet en stor mængde af penge bare og for nylig er det samme og er shopping for sikker investering køretøjer. Disse kan omfatte pensionister, der har adgang til deres pensionskasser. Det er forståeligt, hvorfor pensionister vil blive draget til “high-return, lav-risiko investeringer”. Dette er også, hvad der gør dem meget sårbare. Hvis du identificere dig selv for at være en af disse folk, Vær forsigtig. En masse svigefulde figurer er efter dine penge. Derudover kun allokere en lille mængde af dine penge til handel indtil du kan begynde at dyrke den. Ikke alle mennesker kan handel med succes, så det er en venture, du bør tage på bedste beskub. Det er dit liv besparelser i fare.
• Undgå enkeltpersoner eller organisationer, der hævder at forudsige eller garantere store overskud
Enhver form for handel er svært. Handel valutaer er ikke anderledes. Være på vagt over for erklæringer om, at gør det til at lyde nemt. Udsagn som:
• “Om markedet bevæger sig op eller ned, i valutamarkedet du vil gøre en fortjeneste”;
• “Make $1000 om ugen, hver uge”;
• “Vi klarer ud 90% af de indenlandske investeringer”;
• “Du gøre afkast af 70% p.a.”;
• “Her er en no-risiko strategi”.
Hvis de kunne gøre sådanne afkast, hvorfor ville de så overhovedet gider at lade dig vide det.
• Være på vagt over for virksomheder, der nedtone investeringsrisici
Holde din tegnebog stramt og zip op din pung, når virksomheder siger, at skriftlige risiko videregivelse aftaler er rutinemæssige formaliteter, der er pålagt af regeringen. Hold øje med udsagn som:
• “Med en $10.000 indbetaling, er det maksimale, du kan tabe $200 til $250 pr. dag”;
• “Vi lover at genoprette eventuelle tab, du har”.
• Være på vagt over for virksomheder, der hævder, at handel med «Interbank-markedet»
Ikke mener det, når nogle mennesker siger at de har adgang til Interbank markedet eller at de kan give dig adgang til handel i dette marked, fordi thats hvor lejlighedskøb priser kan fås. Det er ikke sandt. ‘Interbank-markedet’ er ikke et sted, det er ikke en fysisk bygning. Det er simpelthen et løst netværk af valutatransaktioner, der er forhandlet mellem store finansielle institutioner og andre store virksomheder.
• Etniske minoriteter er ofte målrettet
Etniske aviser og tv-» infomercials» er undertiden bruges til at tiltrække russiske, kinesiske og indiske mindretal. Sommetider disse annoncer tilbyder såkaldte «jobmuligheder for konto ledere til handel med udenlandsk valuta», hvorved de rekrutterede ‘account executive’ forventes at bruge sine egne penge til handel valutaer og vil ofte gange tilskyndes til at rekruttere medlemmer som deres venner og familie at gøre det samme.
• Opsøge virksomhedens baggrund
Tjek alle oplysninger, du modtager for at være sikker på at selskabet er der de hævder at være. Hvis det overhovedet er muligt, prøv og få på baggrund af de mennesker, der driver virksomheden. Ikke stole udelukkende på mundtlige udsagn og løfter, som virksomhedens medarbejdere.
• Hvis du er i tvivl, er det ikke værd at risikere dine penge
Hvis efter at have forsøgt at hverve oplysninger og i slutningen af det hele, er du stadig i tvivl om legitimationsoplysningerne for en bestemt virksomhed, er mit forslag at begynde at kigge andre steder.
Du kan finde yderligere oplysninger ved at kontakte regering “vagthunde”, fordi de holde sig ajour med tendenserne og rapporter vedrørende svindel og andre former for bedrageriske aktiviteter. Kontroller afsnittet ressource på denne site oplysninger om organisationer, der regulerer værdipapirer industri, sorteret efter land. Der er også en liste over mæglere, som du måske ønsker at se på.
Marquez Comelab, © 2006.
Dette er et uddrag, ændret fra bogen: The deltid valuta erhvervsdrivende.

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.