Luftrensning

Uanset hvor du er i dag, du vil stå over for en konstant angreb af forurening; ikke kun fra luften, men også fra vand og støj. Der er næsten lige så mange former for luftforurening som der er potentielle løsninger. Uanset hvilken type af luftrensning system du leder efter, bør du vide, at der er ikke et produkt på markedet i dag, der kan løse alle problemer.
For at finde ud af, hvilken type af luft er renseanlæg løsning den mest egnede for dig. Det er derfor nødvendigt for dig at forstå alle disse fem maskinskrevet luftforurening først.
1. radon Gas forurening: Radon er et helt lugtfri, smagløs og farveløs gas, og er den tungeste af alle kendt gasser. Det er forårsaget af radioaktive fordelingen af uran inde i jorden. Når radon er afkølet under frysepunktet, viser det sig en strålende fosforescerende nuance af gul, som forvandler orange-rød, som det bliver koldere. Radon er også den næststørste årsag til lungekræft. Rygning forværrer påvirker af radon. Radon er fundet rundt omkring os, i vores hjem, vores værfter og verden omkring os.
Anbefalet løsning: Den bedste løsning til denne form for forurening er først og fremmest teste dit hjem (en simpel test er tilgængelig på de fleste isenkræmmere) og derefter til at forsegle alle revner og åbninger i jeres hjem fundament. Hvis problemet fortjener det, skal du muligvis have en certificeret entreprenøren installere et ventilationssystem inde i dit hjem og en murer i Gentofte.
2. kemiske dampe og flygtige organiske forbindelser (VOC). Denne form for forurening kommer fra kemikalier som benzen og formaldehyd, de kemiske dampe, der hele tiden siver fra tæpper, polstring, møbler, gardiner, rengøring husholdningsprodukter, skønhedsprodukter som neglelak, Flytteforretninger, etc. De kommer også fra cigaret, cigar og pibe røg, bygning byggeri mv. Mange af disse kemikalier er blevet identificeret som kræftfremkaldende.
Anbefalet løsning: I øjeblikket den bedste løsning på markedet for denne type forurening er produkter, der producerer katalytisk oxidation.
3. mikrobiel forårsager forurening. Mikrober er mikroskopiske bakterier, svampe, mykotoksiner lavet af en svamp, mug, Mugsporer og virus. De kan være så lille som.001 mikron. Mikrober elsker at leve i varme, fugtige steder eller under dit tæppe, i dine vægge og i varme og air condition kanaler.
Anbefalet løsning: I øjeblikket de bedste løsninger på markedet for denne type forurening er dem, der producerer oxidation, som dræber mikrober.
4. lugt forårsager forurening. Lugt kommer fra mange forskellige steder – mad, dyr, menneskekroppe, cigaretter, cigarer og pibe røg, sport sko, tøj og udstyr mv. Selv om ikke nødvendigvis er farlige, hvis du har nogensinde gik ind i din teenage-søn rum, efter han er kommet tilbage fra en fodboldkamp og taget en dyb indånding – ved du, det kan være meget ubehageligt!
Anbefalet løsning: I øjeblikket, de bedste løsninger på markedet for denne type forurening er lugt svampe, ozon og oxidation.
5. partikler forårsager forurening. Partikler er de lidt flydende ting du ser, når solen kommer skinner i gennem din windows og omfatter støv, støvmider, støv mide afføring, pet dander, hud flager (hvad støvmider spise), pollen, røgen partikler og allergener.
Anbefalet løsning: I øjeblikket de bedste løsninger på markedet for denne type forurening er infiltration og negative ioner.
Med denne grundlæggende forståelse om forurening er du nu klar til at gøre, at alle priser på murerarbejde vigtige beslutning om hvilket system vil være bedst for dig. Valget er dit!

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.