Købe et hus efter konkurs – ting at overveje

Konkurs kan gøre, at få nogen form for finansiering meget vanskeligere. Det er dog ikke umuligt længere at få finansiering, selv et par dage efter udskrivelsen af en konkurs. Men, er at få et lån hurtigt efter en konkurs en smart ting at gøre?
Det kan være fristende at købe et nyt hjem, ny bil, osv., efter en konkurs decharge du har ingen gæld tilbage. Du vil sandsynligvis føles som du har råd til et større hus betaling. Her er nogle faktorer at overveje før begå dig selv til et nyt hus betaling.
Forudbetaling straf – næsten alle subprime lån (dårlig kreditlån) nu kommer med en forudbetaling straf. Denne straf er normalt om 6 måneder værd af house betalinger. Forudbetaling Strafrenter periode normalt varer 2-3 år. Det betyder, hvis du ønsker at refinansiere eller sælge dit hus i perioden, der vil gøre det meget vanskeligt, hvis ikke umuligt at sælge eller refinansiere. Det betyder, at du er låst. Når du tilmelder dem realkreditlån papirer nødt du absolut til at gøre disse betalinger. Hvis du ikke har beløbet af forudbetaling straf i besparelser, er du låst i de betalingspligtige eller mister hus.
To år Mark – Husk, at efter 2-3 år fra datoen for konkurs decharge, realkreditlån vil være meget nemmere at få. Med en lille ned betaling, kan du muligvis selv få et realkreditlån uden en forudbetaling straf. Så hvis du er inden for 6 måneder eller deromkring fra 2 år mark. Det ville være smart at vente det ud og har flere realkreditlån lånemuligheder.
Indstilling dig op for fiasko igen? Låntagning for meget? -Hvis du beslutter at købe et hus. Købe en, som du ved, du vil have råd til. Ikke dig selv max ud på kredit, lever helt op til kanten af din indkomst. Hvis din indkomst pludselig falder, vil du ønsker at sikre, at du stadig har råd til dit hus betaling. Være konservativ med hvor meget du skal købe hjem.

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.