Gerning tyveri kriminelle får mere Aggressive på at stjæle dit hjem

Gerning tyveri er en stadig mere populære kriminalitet i ejendomsbranchen. Det normalt fungerer sådan her: en virksomhed vil sende tegn rundt i byen tilbyder at “hjælpe” dem gæld problemer, som kunne føre til afskærmning. Selskabets repræsentanter i mødes med boligejer og tilbyde at overtage betalingerne for et år eller så, mens ejeren får hans eller hendes finanser i orden. Virksomheden opfordrer ejer til at underskrive over egenskaben til virksomheden, med den forståelse, at efter et år eller så, ejeren køber ejendom tilbage. Det virker sjældent, hvis nogensinde, på den måde. Når egenskaben er tilmeldt, virksomheden ofte evicts den tidligere ejer og sælger ejendom med fortjeneste. Ejeren får intet.
Dette fupnummer har arbejdet godt i år, men tilsyneladende er ikke effektive nok for nogle skurke. I en ny drejning, har nogle kloge kriminelle fundet en bedre måde. Nu, i stedet for at foregive at hjælpe, svindlerne bare forge ejerens navn på en quitclaim gerning og indsende den til amtet. En quitclaim gerning er en erklæring fra en ejendom ejer, at han eller hun ikke længere ønsker at bevare nogen interesse i ejendommen. Dette dokument angiver, der vil overtage ejerskabet.
Nogle steder vil tyven har dokumentet notarielt bekræftet af en medskyldig. I andre, vil tyven simpelthen drage fordel af en overanstrengt eller uopmærksom Notarius Publicus før indgivelsen dokumentet med county kontorelever, der normalt ikke gider at kontrollere, om dokumentet er legitime. I begge tilfælde er resultatet det samme. Tyven nu “ejer” ejendommen og er gratis at sælge den eller refinansiere den. Normalt, når efter at have gjort det, forsvinder tyven og pengene. Under de rigtige omstændigheder, kan det endda ske uden reel ejeren selv at indse, at det er sket.
Denne type af tyveri bliver mere og mere udbredt i arnesteder for pant svig som det sydøstlige USA. Retshåndhævende myndigheder er ofte med tab, hvordan vi kan følge op på denne kriminalitet, da de ofte vil have lidt mere at gå end et navn på et dokument, som ikke måske engang være reel. I mellemtiden, opfordres dommerfuldmægtige og notarer til at granske sådanne dokumenter mere omhyggeligt. Gerning tyveri og pant svig er alvorlige problemer, som koster amerikanerne hundredvis af milliarder af dollars årligt.

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.