Dræningspind til kemiforsøg

Drænpinden bruges til kemiforsøg. Den har en pigget krop med en styrekanal på den ene side og kedelig polering på den anden. Et stik er placeret i den øverste ende. Den spærrede krop og stikket kombineres i ét stykke under fremstillingen. Hver strimmel er udstyret med en flerhed jævnt fordelt indtræksriller. Disse riller er kanaler, der tillader vand at passere igennem.

Rene afløbspinde indeholder giftfri ingredienser, der nedbryder fedt og mad i afløb. De stopper træsko og sikkerhedskopier, som kan spare dig hundreder af dollars i reparationer. De opløser fedt, forhindrer sikkerhedskopiering sørensens kloak og slamsugning af afløb og stopper dræningslugt i op til en måned. De er også sikre for septiktank. Hvorfor ikke give dem en mulighed? Snart vil du se, hvorfor så mange husejere har brugt Drain Sticks i årevis.

En anden almindelig årsag til afløbstræsko er hår. Den gennemsnitlige person kaster 50-100 hår om dagen. Langt hår kan være særligt problematisk på grund af dets sårbarhed over for skader og eksponeringen for elementerne. Kommercielle enheder kan nemt fjerne hårtræsko, men de kan også forårsage rørskader. Brug flydende afløbsrensere for at forhindre sæbeopbygning.